Gymba Footbooster

Gymba 4

Vaak bevinden kantoormedewerkers zich urenlang in een "kramphouding", met aangespannen spieren, zonder dat ze het merken.

Een langdurig gespannen houding put onze spieren uit en veroorzaakt nek- en hoofdpijn. Tijdens een normale kantoordag kunnen we meer dan een centimeter "krimpen" omdat onze tussenwervelschijven worden samengedrukt. De tussenwervelschijven verliezen hun soepelheid en daarmee hun elasticiteit. Daardoor zorgt te lang statisch zitten voor een onaangenaam, stijf gevoel in het lichaam. Als we alleen maar de aanbevolen 30 minuten per dag bewegen en de overige 23,5 uur haast onbeweeglijk zitten of liggen, spreekt het voor zich, dat de negatieve gevolgen voor de gezondheid, alleen maar zullen toenemen.


Gymba-Finger

1. Klein board met grote capaciteiten

Gymba maakt u actiever en gezonder! Het is namelijk speciaal ontwikkeld om u te helpen goed te staan en een gezonde lichaamshouding aan te nemen. U kunt het Gymba Board eenvoudig gebruiken, en dat haast op elke plek: Leg het gewoon onder uw voeten. Dat is alles! Gymba helpt u om uw lichaamshouding te optimaliseren en aan uw gewicht aan te passen. Helemaal automatisch! U kunt gewoon staande doorwerken, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken omdat uw voeten of rug te erg worden belast.

Foots-first

2. Uw nieuwe 50/50-werkdag

We raden aan om Gymba ongeveer de helft van de tijd, die u op uw werkplek doorbrengt, te gebruiken. Als u Gymba een paar dagen heeft gebruikt, zult u waarschijnlijk verbaasd vaststellen dat uw lichamelijke conditie beduidend verbeterd is! Spanningen en pijn kunnen met het gebruik van het Gymba-Board verminderen, omdat nu uw dieper liggende spieren worden aangesproken en u dagelijks iets aan uw conditie doet. Dit is vastgesteld door talrijke klinische onderzoeken en het onderzoek van een uitgebreide Gymba-testgroep. Maak het mee en voel u gewoon beter met Gymba!

Rückenschmerz-Fotolia 77847985-by-Gina-Sanders

3. Wetenschappelijk onderzoek

Actuele onderzoeken tonen aan dat vrouwen vaak zeven uur per dag zitten. En veel mannen zitten zelfs nog langer dan zeven uur per dag! Ongeveer de helft van deze tijd wordt op het werk doorgebracht, de andere helft thuis of op een andere plek. Pas als mensen met pensioen zijn, brengen ze gewoonlijk minder tijd zittend door. Werkgevers bieden hun werknemers momenteel helaas nog veel te weinig een alternatief het voor zitten tijdens het werk. Zo zijn veel kantoorwerknemers of andere werknemers op dit moment verplicht om een computer te gebruiken, maar hebben ze geen mogelijkheid om een staand bureau te gebruiken of hun werk op een andere manier staande uit te voeren. Daarbij is het zoals bekend funest voor de rug om lang statisch te zitten. Gymba is de perfecte oplossing voor de dagelijkse kantoordag, en ondersteunt gezond staan en een rechte lichaamshouding!

Gymba 14

4. Activeer uw spieren

Personen die tijdens het werk te voet onderweg zijn en hun lichaam daarbij buigen en strekken kunnen, hebben minder vaak last van aandoeningen aan hun bewegingsapparaat dan personen die de hele dag zittend en zonder veel beweging doorbrengen. Gewoon rechtop staan is gezonder dan statisch zitten, omdat uw spieren dan moeten werken om uw lichaamshouding te ondersteunen!

Contact

ERGOTRADING GmbH
Heisterfeld 11
25489 Haselau / Hamburg

E-mailadres:
gymba@ergotrading.eu

Ergotrading is Gymba Distributor worldwide

  • Europe
  • USA
  • Canada
  • Australia

We are searching trading partner worldwide.
If you are interested in our gymba product please contact us:
walk@my-gymba.com

© 2007-2019 by ERGOTRADING GmbH - Handelspartner für Ergonomieprodukte